Alles is mogelijk

Een weekend samen weg, waarin je op een actieve en verdiepende manier meer ontdekt over elkaar en jullie verlangens

 

Tijd voor elkaar

€395

stel je voor:

Je komt aan het eind van de middag aan in  Leusden. Je zet je tas weg en na een korte kennismaking met mij gaan jullie samen op pad met jullie eerste opdracht op zak.

Jullie hebben mij van tevoren aangegeven wat jullie wensen zijn, dus de oefeningen en opdrachten voor de rest van het weekend zijn afhankelijk daarvan romantisch, verdiepend, confronterend, grappig. Alles komt langs.

Daag elkaar uit, stap in en uit je comfortzone. Er komen berichten binnen. Maak keuzes, laat los, ga het aan, of niet. Zolang je het maar met elkaar deelt. Lopen jullie vast? Ik ben bereikbaar.

Je zoekt zelf in de buurt een leuke kroeg of een chique restaurant waar je samen eet voor je de nacht ingaat. De volgende dag gaan jullie na het ontbijt op pad en komen er weer oefeningen langs en een sessie met mij.

Alles op je eigen tempo. Neem de tijd voor elkaar, zie elkaar, geniet van elkaar. 's Avonds een mooie voorstelling of thuisbioscoopje? Of gaan jullie toch een duo-tantramasssage aan?  

De volgende dag slapen jullie heerlijk uit en gaan jullie na een ontbijtje weer samen op weg naar huis. 

 

Verdieping

€ op maat

stel je voor:

Jullie zitten in een crisis.

Je wilt eruit. Samen? Of toch alleen?

Alles wat er hiernaast staat, maar dan aangevuld met een uitgebreide intake van tevoren, waarin jullie aangeven wat jullie op dit moment nodig hebben. De oefeningen die jullie in het weekend krijgen komen voort uit deze wensen tot verdieping en inzicht. Ook kom ik meerdere keren in het weekend langs om met jullie een aantal sessies te doen (EFT, psychodrama, familieopstellingen, onderzoek van jullie communicatie) om de verdieping aan te gaan. 

Alles op maat gemaakt.

 

Na dit weekend bestaat de mogelijkheid om elkaar nog  een aantal keren te ontmoeten (naar wens) afwisselend individueel en samen.

 

Laat me weten wat jullie willen en nodig hebben